Eski Pantolooonnn, Yeni Çantaaaaa :)

Written by Kendini Becerikli Sanan, Beceriksiz Ben! on 31 Temmuz 2008 Perşembe at 02:16


Pantolon nasıl bir isim yaaa :) Bir keç kez tekrarlasanıza "pantolon, pantolon, pantolon, pantol" çok komiğime geldi (komiğe de gelmez gider di aslında ama, bende bugün bir gariplik var anlaşıldı). Ben bazen takarım böyle garip gelen kelimelere. Bugün ki taktığım kelimede pantolon oldu işte. Neyse uzun lafın kısası, eski kot pantolonumdan kendime bir çanta yaptım. E pantolon kot olunca çanta deri olamadı malesef. Bitince burun kıvırma pozisyonumu aldım yine ama, eş dost dedi ki "vaaavvv sen mi yaptın bunu harika olmuş" bir ben beğenmiyorum yaptıklarımı sanırım.



Ey sevgili dostlarım, bu çantacık tamamı ile el yapımı olup asla ama asla makine ile haşır neşir olmamıştır. Ayrıca da üstündeki süslemeler, eeennnn eski tokalarla bezenmiştir. İyi olmuştur, kötü olmuştur bilemem. Yaptım da bitti valla. Fotoğraf biraz garip ama, oraya yasla olmadı, buraya yasla olmadı, takıp çekmeye çalıştım hiç olmadı, kapı yardımcı oldu sağolsun. Sevgili kapıya da katkılarından dolayı teşekürlerimi sundum yani.


Marka takıntım yoktur benim, garip bir insanım. İcap ederse bir poşete ip bağlar, omuzuma atar, çanta niyetine de o garip şey ile sokağa çıkarım. Valla çıktım bu çanta ile iki kez dışarı, bakışlar umurumda değildi. Beğendilerde mi baktılar, yoksa ögghh mü oldu da baktılar, bilemem bu hususta pek bir fikirsiz, fikirsiz olduğum kadar umarsızımda. Bir şey söyleyemeyeceğim :)


Öyle işte, sizlere, sevgili ve de pek sevimli çantamı takdimimdir :))


Sevgiler herkese...

Banyo Paspası!

Written by Kendini Becerikli Sanan, Beceriksiz Ben! on 12 Haziran 2008 Perşembe at 22:45



Kendim ördüm bunları, nasıl güzel olmuş mu? En sevdiğim renkler var içinde. Ne öyle dünya kadar para vereceğim başka yerden alırken. Yaptım kendime ucuz ucuz, ohh mis gibi kullanıyorum şimdi. O kadar yumuşak ki, ayaklarımı basınca bulutlardayım sanki :))

Sakal ip denir ya ismine, ama siz nasıl biliyorsunuz ismi aynımı bilemiyeceğim. Sakal ipe kalın merserize karıştırıp sardırdım ve 7 numara şişle ördüm. Toplamda 57 ilmek. 39 İlmek orta parçası, 9'ar ilmekte yan parçalar. Parça parça ördüğüm için şişte ağırlık olmadı. Zaten o kadar ketifli ki örmek, ağırlığa falan bakılmıyor. Bir de kızımın odasına örmek istiyorum inşallah. At makineye kolayca yıka. Çok pratik, tavsiye ederim....


Sevgiler herkese...

Vazocuk!!!

Written by Kendini Becerikli Sanan, Beceriksiz Ben! on 10 Haziran 2008 Salı at 07:20


Dedim ya eski objelere yeni görünüm katmak inanılmaz hoşuma gidiyor diye. Düz bir cam vazoydu bu, içinde canlı çiçek vardı. Tabii ki soldu onlar çoktan. Deniz kabukları toplamıştım bir kaç tane, bir kaç tanede bir şeylerden arta kalan taş parçaları vardı elimde. Onları vazonun üzerine silikonla tekrar yapıştırarak değişiklik yapmak istedim. Sonuç çok güzel olmuştu bana göre. Bazı şeyleri benim beğenmem yeterli oluyor. Bana keyif veriyorsa olay bitmiştir.

Kötü bir eleştiri almadım aslında bu konuda ama, eleştirileri çokta umursayan bir tavrım yoktur açıkçası :))

İşte böyle sonrasında da şimdi moda olan uzun inci kolyemi vazonun üzrine attım ki renk versin diye...

Nasıl olmuş sizce, puan alabilir miyim dersiniz ?

Sevgiler...

Sünger Kardeşliği!!!

Written by Kendini Becerikli Sanan, Beceriksiz Ben! on at 06:21



Nasıl olmuş amaa :)

Sünger Bob'a ciddi hayranlığım var, çok seviyorum onu ve diğer karakterleri.
Çok sevdiğim bir arkadaşım böyle güzel güzel oyuncaklar örünce bende heveslendim açıkçası. başladım örmeye. İyiki de örmüşüm :))

İlmek sayılarını tam hatırlamıyorum fakat, öğrenmek isteyenler için zihnimi zorlayıp hatırlamaya çalışabilirim...

Tokalı Bluz!

Written by Kendini Becerikli Sanan, Beceriksiz Ben! on at 06:18



Kızımın bozulan boncuklu tokasını, bu şekilde değerlendirdik. E malum kız çocukları pek bir süslü oluyorlar :))

Tokayı bir güzel dağıttım ve yerlerini işaretleyerek tek tek diktim.

Pek bir yetenekliyim canım :))

Ben Geldim!

Written by Kendini Becerikli Sanan, Beceriksiz Ben! on at 04:24



















Aslında örgüden vs'den hiç anlamayan bir kişiyim ama bir yandanda inanılmaz becerikliyim :)) Kendimle övündüğüm için değil bu sözlerim, aksine istesem ne güzel şeyler yapar çıkarırım ortaya. Ama nerdeee, anca akşama kadar pc de oku, yaz, dur :)

Kimi zaman aklıma esiyor ve evde eski püskü son kullanma tarihi dolan eşyalara, yeniden hayat vermeye çalışıyorum. Çokta güzel şeyler çıkıyor ortaya. En çok mumluk ya da sade bir vazoyu süsleme ihtiyaçlarım oluyor. Seviyorum mumları, boncukları ve yapayda olsa çiçekleri.

Bu blogu açtım ya artık ne yapsamda yayımlasam diye çırpınır dururum da belki, yenilikler yapmam konusunda destekleyici bir unsur olur benim için...

Bu arada yazıyı okuyunca çok profesyonel bir şeyler beklemeyin sakın ha. Yanılgıya düşmenizi istemem doğrusu :))